Før du kjøper

Hei!

På denne salgsbloggen finner du klær som aldri er brukt og lite brukt/pent brukt. Klærne selges til svært reduserte priser.

Hvordan?
Du byr ved å sende meg en e-post på anettee95_blogg@hotmail.com. Husk å si hva du byr på, og hvor mye du byr. Gjerne merk e-posten med "salgsblogg" eller noe lignende. Jeg skriver opp høyeste bud i innlegget med plagget, og den som har det høyeste budet når jeg avslutter runden på det plagget - vinner runden. Om du vinner en budrunde sender jeg deg en e-post med kontonummeret mitt og klærne blir sendt så snart jeg har mottatt pengene.

Budene er bindene og du har ikke returrett. Ved kjøp av to plagg eller mer er porto inkludert i prisen, men ved kjøp av ett plagg kommer porto ved siden av.

Happy bidding!

NYTT: Om jeg ikke får pengene fra den personen som vinner en budrunde når det har gått over en uke vil jeg fjerne "Solgt" fra innlegget, og andre kan by på plagget. Personen som i utgangspunktet vant budrunden vil fortsatt stå som høyest bydene inntil noen andre byr, og budet er fortsatt like bindende.


  0 kommentarer på "Før du kjøper"


Legg igjen en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Designet er laget av CAROLINE MARIA


Velkommen!
Dette er min salgsblogg, og alle klærne er til salgs. Kun seriøse bud. Les her før du byr. Min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv


August 2011
April 2011

kategorier


Blogg
Informasjon
Salg

favoritter


blogg.no
Få din egen blogg!

designet er laget av:


Caroline Maria

hits